Підбиття підсумків першого (міського) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура").

24 квітня 2024 року відбулось урочисте підбиття підсумків першого (міського) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура"). Організатори – управління освіти Рубіжанської міської військової адміністрації Луганської області спільно з Рубіжанським міським Центром туризму, краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді. На заході були присутні представники управління освіти Рубіжанської міської військової адміністрації, учасники роїв молодшої, середньої та старшої вікових груп закладів освіти, виховники роїв, воїни ЗСУ, педагоги. Традиційно захід розпочався з гімну України. Присутні вшанували пам'ять усіх загиблих рубіжан хвилиною мовчання.

Теплі привітання гостей для вихованців та їх керівників дуже вразили учнів. Діти були у захваті від щирих привітань та захоплено аплодували.

За підсумками міського етапу гри «Сокіл» («Джура») у 2024 році у старшій віковій групі переможцем став рій «Соколи», а почесне ІІІ місце посів рій «Білі вовки» Ліцею міста Рубіжного. Ми щиро вітаємо наших джур, кожен з них отримає нагороди та відзнаки як за особистий так і за командний результат. Ми неймовірно пишаємось вами!

/Files/images/19989/0-069-23-26.jpg

/Files/images/19989/0-069-23-25.jpg


Кiлькiсть переглядiв: 1